Beats n Bites-Live musik i två dagar

19-20 juli

Beats n Bites-Två dagar av livemusik, mat och good vibes i Boden

Boden Beats n Bites - 12 liveband under sammanlagt två dagar, 19-20 juli 

Welcome to the party! Det är dags att fira sommaren på bästa möjliga sätt – med två dagar av musik, mat och good vibes i Boden.

Det kommer att bli grym livemusik, serveras somriga drinkar och god mat, allt för att vi tillsammans ska skapa en stämning på topp. Hoppas ni vill joina! 

Gå runt och ät smårätter från bitesmenyn som du hittar i krogarnas bar. Boka bord om du vill äta middag. Blir fort fullt så skynda att boka!

Samla stämpelkort! Alla krogarna har en stämpel som visar att du varit förbi och lyssnat. När du har samlat alla 6 stämplar under fredag och lördag så är det bara att lämna in hos hos någon av oss! Vi lottar ut 12 presentkort på 250 kronor att använda hos oss restauranger som deltar. 

Bodensia, Bryggmästarn, DG11, Färgaregatan, Kompaniet Fika & Food och M/S Bränna

BNB Livemusik bjuder på följande musiker!

Bodensia-Livemusik från 20.30

Fredag 19/7

Stone Mace Alley - lokala rockbandet från Norr! 

Består av Linnéa, Per-Erik, Christian, Peter & Johan.

Med en bred repertoar, spänner de på från 50-tal till nytt! Och lyssnar till önskemål från publiken, det folk älskar att sjunga med till!

Lördag 20/7

Daniel Johansson - Showartist & entertainer med förflutet inom Wallmans salonger & som musikalartist i London flera år! Kör allt från nytt till pampiga klassiker, där hans röst verkligen kommer till sin rätt!

Bryggmästarn-Livemusik från 21.30

Fredag 19/7

Dimitri Keiski

Uppvuxen i en Stockholmsförort, där musiken blev vägvisaren hela vägen in i musikbranschens finrum. 2011 vann Dimitri bl a TV3’s succéprogram True Talent. Idag jobbar Dimitri heltid med musik och har samarbeten med många världskända artister.

Lördag 20/7

Peter Fredriksson

Musiklärare som garanterar allsång! Med Peter på scenen bjuds det på ett brett spektrum av musik, från 50-talet och framåt. 

DG 11-Livemusik från 21.00

Fredag 19/7

Zara Wohlin Zerpe

Sara Wohlin Zerpe, med rötter i skogarna kring Boden, spelar varm, organisk indiepop. Egentligen är det mer som ett popbroderi. Ett vemodigt ordstäv på en köksvägg medan kaffet ryker ur en kantstött mugg och tung vårvintersnö faller utanför ett spröjsat fönster, men med trummor och gitarrer. Ett beständigt hantverk, osårbart mot tidens tand, koncist och vackert. Ärligt, sårbart och poetiskt, och alltid med ett litet ljus i slutet av tunneln. Med sig på scen har Sara Marielle Marklund på gitarr och kör. 

 

Lördag 20/7

Jardar Johansen

Proffesionell musiker sedan mer än 20 år tillbaka som även skriver egen musik.Jardars röst och musik är omtalad i Boden och vi fick senast höra honom på Boden Alives stora scen.

Färgaregatan-Livemusik från 20.30

Fredag 19/7

John Persson – lokal trubadur från Boden

På fredag har vi vår omtyckta musiklärare och trubadur John Persson, som spelar allt från Darin till Creedence.

Lördag 20/7

Lama & Ice – På lördag spelar Lama and Ice, Duon med Malin Lahit och Anders från Boden som ofta spelat egenskriven musik. Det blir härliga kvällar!!

 

Kompaniet Fika & Food-Livemusik från 19.00

Fredag 19/7

Daniel Bodlund

Lördag 20/7

Daniel Bodlund

 

M/S Bränna-Livemusik från 21.00

Fredag 19/7-21.00

PUNKBANDET

Under första kvällen av Beats n Bites gästas M/S Bränna av ett rutinerat gäng musiker i en ny och elakare konstellation. Punkbandet garanterar otippade rockiga låtar och en hel del punk i alla dess former! The Punk Will Never Die! 

Lördag 20/7 -21.00

MICKE ÖSTLING & MAGNUS NORDLUND

På dag 2 av Beats N Bites är förra årets succé duo är tillbaka! Förra året lyfte Nordlund och Östling taket och i år är dom tillbaka mer taggade än någonsin! Vi garanterar full fart och allsång, varvat med grymt gitarrspel!

 

 

 

 

By Formsmedjan. Powered by YAGO.