Sommarhäng i Boden City under 7 veckor

25 juni - 10 augusti

Sommarhäng med gratis aktiviteter under 7 veckor i Boden City. Sommarhänget bemannas tisdag tom lördag från klockan 12.00 till 19.00 from 25 juni tom

I sommar fylls torgen i Boden med härliga aktiviteter för stora och små. Till Sommarhänget är alla välkomna och alla aktiviteter är gratis. På Sommarhänget kan besökaren utmana kompisen i en pingismatch, tävla i fotbollsspel, testa megaschack eller ta det lugnt och bygga lego eller pyssla.

Förutom de stående aktiviteterna som finns att göra kommer det bli inslag av livemusik, zumba, barnsång, teckningsworkshop, bumpcars och mycket annat. Sommartorgsvärdar finns på plats under öppettiderna och vid dåligt väder flyttar aktiviteterna in hos Konst & Kul, f.d Örjans på gåtan. Sommarhänget har premiär tisdag den 25 juni och invigs torsdag den 27 juni klockan 18.00  i samband med kvällsöppet med festligt kalastema.

Sommarhänget bemannas tisdag tom lördag från klockan 12.00 till 19.00 from 25 juni tom 10 augusti.

På tider som Sommarhänget inte bemannas kan du låna pingisracket, basketbollar, bouleklot hos Bodensia.

Programmet är under uppdatering. Program med tider och datum kommer. Vill du/ni vara en del av programmet? Hör av er till Centrumutvecklare Lena Remahl på 070-344 00 01.

På måndag den 17 juni börjar vi att bygga boulebanan och de gröna vardagsrummen längs gågatan. Vill du hjälpa till är du varmt välkommen! Har du leksaker, spel som du inte längre använder så tar vi gärna emot dessa så att vi kan låna ut till Sommarhängets besökare. Kontakta Lena på 070-344 00 01.

Programmet är under uppdatering, kommer snart!

Läs mer om Sommarhäng  Program veckan 26

By Formsmedjan. Powered by YAGO.